gezond voer   |   gelukkig dier
 

     U WENST TOCH HET BESTE VOOR UW LIEFSTE?  

WIJ OOK - DAAROM ADVISEREN WE DE PRODUCTEN VAN ANIFIT 

Animal Fitness AniFit Nederland België


AniFit werkt met een basis menu welke bestaat uit 90-99% vers vlees en een klein percentage groente. Daarnaast zijn er verschillende toevoegingen en supplementen beschikbaar, om eventueel extra voedingsstoffen toe te voegen, indien de situatie van uw dier daarom vraagt.

Wat maakt AniFit bijzonder

AniFit wordt geproduceerd in Zweden en ook de ingrediënten voldoen aan de Zweedse richtlijnen. In tegenstelling tot andere landen, heeft het dierenwelzijn een speciale plaats in Zweden en gelden er andere en strengere regels dan in andere Europese landen. Deze regels zijn een stuk strenger als het gaat om de leefomgeving van de productiedieren, het voederen van de productiedieren en de bereiding van het vlees.

Voor het produceren van Zweeds hondenvoer gelden de volgende regels:

  • geen antibiotica; het is veehouders verboden om het vee preventief antibiotica toe te dienen. Vee wat behandeld is met antibiotica mag niet gebruikt worden in de verwerking van vlees voor consumptie.     
  • diermeel mag niet worden gevoerd/gebruikt; diermeel is een verzamelnaam voor producten in poedervorm, afkomstig uit reststromen van de vleesverwerkende industrie (slachtafval).     
  • proeven op dieren zijn niet toegestaan     
  • water dat wordt gebruikt voor het produceren van voer moet voldoen aan de drinkwaterkwaliteit voor menselijke consumptie   
  • koeien laten grazen op weilanden is verplicht (geen mestbedrijven)     
  • het houden van kippen in kooien en het inkorten van snavels is verboden     
  • het couperen van varkensstaarten in verboden     
  • Wereldorganisatie voor Dierengezondheid (OIE) heeft Zweden bestempeld als mond- en klauwzeer & BSE vrij land

Als u kiest voor de producten van Anifit, kunt u verwachten dat, door bovenste regelgeving, de kwaliteit van het vlees verschilt met vlees afkomstig uit andere landen. Door het gebruik van goed en gezond vlees heeft dit een positieve uitwerking op uw hond en kat.

Elk blik AniFit heeft een vleesaandeel van 90 tot 99% (afhankelijk van het soort) en worden er enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt. AniFit bevat geen smaak-, kleur-, reuk-, en lokstoffen om het voer aantrekkelijker te maken. Ook bevat AniFit geen conserveermiddelen, diermeel, plantenmeel, suiker en andere schadelijke chemicaliën. Hierdoor wordt het immuunsysteem van uw hond en kat niet belast met (chemische) toevoegingen wat de oorzaak kan zijn van allergieën en intolerantie.

Het hoofdbestandsdeel is spiervlees. Daarnaast is orgaanvlees verwerkt van long, maag, nier, hart, slokdarm, keel en lever. Natuurlijk zijn er voor het calcium karkassen van pluimvee gebruikt. Slachtafval, mais en soja worden niet toegevoegd. Het voer heeft een levensmiddelenkwaliteit.

De blikken van AniFit worden bereid volgens een "koud vul proces" en heel langzaam verwarmd. Hierdoor blijven belangrijke voedingsstoffen en vitaminen bewaard en daardoor hoeven deze niet opnieuw (kunstmatig) te worden toegevoegd.

Omdat AniFit zich niet bezighoudt met dierproeven in de productie en de ontwikkeling, staat AniFit op de officiële PETA lijst van diervoeders zonder dierproeven.

Speciale kenmerken van Anifit

AniFit is verkrijgbaar met verschillende soorten vlees. De basisvoeding is zeer uitgebalanceerd en naast het hoge vleespercentage (90-99%) ook rijk aan verse onbespoten groente.

Standaard staat AniFit voor:

Glutenvrij     
Alleen vers vlees     
Geschikt voor iedere hond en kat     
Vlees conform de Zweedse strenge richtlijnen     
Zelfs geschikt voor menselijke consumptie  

Belangrijkste kenmerken van AniFit:

Een volwaardige vleesmaaltijd     
Enkel natuurlijke grondstoffen     
Duurzame bereiding door koud afvullen     
100% vrij van suiker en smaakversterkers     
100% vrij van soja en mais     
100% vrij van conserveringsmiddelen     
100% vrij van lok-, kleur- en vulstoffen     
100% vrij van dier-, planten- en graanmeel     
100% vrij van gluten     
Geen extra toevoeging van vetten     
Geen schadelijke chemicaliën     
Antibiotica vrij vlees     
Geen slachtafval   
Geen dierproeven     

Analytische ingrediënten  

Afhankelijk van het type voer dat u kiest, bevat Anifit analytische ingrediënten zoals: ruw eiwit, ruwe oliën en vetten, ruwe celstof, ruwe as, vocht, calcium, fosfor, natrium, koper, zink en mangaan. Voedingsadditieven: Vitamine D3. 

 
 
 
 
E-Mail
Anruf