gezond voer   |   gelukkig dier
 

ANIFIT | FILOSOPHIE

AniFit is afgeleid van Animal Fitness.

Met haar honden- en kattenvoer geeft AniFit de dieren het voedsel terug dat ze sinds de evolutie gewend waren en wat het organisme van het dier nog steeds nodig heeft.

Door de samenstelling van de maaltijden benadert AniFit de oorspronkelijke "prooi" van honden en katten en bevat dus alle voedselstoffen en mineralen die voor het dier belangrijk zijn.

Het mengsel van vlees met groenten en andere bijgerechten werd in deze zin aangepast aan de behoeften van de dieren. Het aandeel van vers vlees ligt bij AniFit tussen 90 en 99%.

Het succes laat zich zien -  al na twee to drie weken, nadat het AniFit voer werd gegeven, tonen veel dieren een nieuwe vitaliteit, een betere stofwisseling en een hogere prestatie.

Het voedsel van AniFit wordt in Zweden geproduceerd, waar het dierenwelzijn een unieke plaats inneemt en speciale wetten gelden. Een van de belangrijkste is, dat in Zweden het toedienen van antibiotica aan vee verboden is.

De dierenbescherming in Zweden was een verdere reden voor de productie. De dieren staan op de wei en niet in mestbedrijven en er zijn geen dierproeven. Tot op heden is in Zweden geen geval van mond- en klauwzeer of BSE gemeld.

Het voer bevat geen diermeel, plantenmeel, conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers, aroma's, suiker en andere schadelijke chemicaliën.

Spiervlees ist het hoofbestanddeel - longen, maag, nier, hart, slokdarm, keel, lever, karkas en magen van pluimvee zijn de dierlijke bijproducten - Slachtafval, mais en soja worden niet toegevoegd bij de bereiding. Het voer heeft een levensmiddelenkwaliteit.

Sinds 2001 wordt het diervoer van de firma Provital GmbH in Duitsland, Oostenrijk en nu ook in Nederland verkocht. 
 
 
 
E-Mail
Anruf