gezond voer   |   gelukkig dier
 

voor uw hond is het beste niet goed genoeg

Gezond en natuurlijk hondenvoer omvat die voedingsstoffen, die uw hond nodig heeft voor een gezonde groei en een leven vol van activiteit. Een optimale mix van eiwitten (proteïne), natuurlijke vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen zijn hiervoor vereist.

Het voer van AniFit heeft deze componenten. Door de samenstelling van de maaltijden benadert AniFit de oorspronkelijke "prooi" van honden tamelijk precies en bevat dus alle voedselstoffen en mineralen die voor het dier belangrijk zijn.

Daar de hond een carnivore (vleeseter) is, heeft het Anifit voer een vers vlees aandeel tussen 90 en 99%.

Het voedsel van AniFit wordt in Zweden geproduceerd, waar het dierenwelzijn een speciale plaats inneemt en speciale wetten gelden. Een van de belangrijkste is, dat in Zweden het toedienen van antibiotica aan vee verboden is.

Het voedsel wordt koud in blikjes afgevuld en langzaam gegaard, waardoor alle vitamines en mineralen behouden blijven. 

Het bevat geen smaak-, kleur-, reuk- en lokstoffen en is bereid zonder conserveermiddelen. Slachtafval, mais en soja worden niet verwerkt bij de bereiding.

Spiervlees ist het hoofdbestanddeel - longen, maag, nier, hart, slokdarm, keel, lever, karkas en magen van pluimvee zijn die dierlijke bijproducten die de maaltijden worden toegevoegd.

Het voer heeft een levensmiddelenkwaliteit.

Het succes van het voeren met AniFit wordt al na twee tot drie week duidelijk - een nieuwe vitaliteit, een betere stofwisseling en een hogere prestatie zijn het resultaat. 


 
 
 
 
E-Mail
Anruf