gezond voer   |   gelukkig dier
 

waarum wij de produkten von AniFit adviseren 

In 2012 begon de zoektocht naar een gezond voedsel voor onze teef EMMA, die van de dierenbescherming tot ons kwam. Daar had ze droogvoer gekregen, wat we dan ook verder hebben gevoerd. Na korte tijd merkten we, dat ze het voer niet goed verdraagde. De maag en darmen reageerden met een luid grommen en piepen. Haar vacht was jammerlijk, dof en dun. De ontlasting was zo groot, dat we ons elke keer afvroegen, waar die hoeveelheid vandaan kwam.

Gelukkig hadden we dan een adviseurin van AniFit ontmoet - EMMA was so enthousiast dat ze vanaf deze dag alleen nog het AniFit voedsel at. Die voedselumstelling van droog- naar natvoer hebben we met Power Darm voor de darm sanering en het natvoer Gockel's Duett volbracht.

Het resultaat liet zich zien: EMMA at de gerechten von AniFit graag, het knorren van maag en darm was verledentijd en de vacht glanste en was mooi dik geworden.

1 jaar later kwam dan onze reu JohnBoy uit de dierenbescherming tot ons. Hij was zo dun, dat hij niet op zijn rug kon liggen. Om een lang verhaal kort te maken - hij kreeg naturlijk ook AniFit en werd een pracht kerel, en dat niet alleen lichamelijk maar ook vital.

De dierenarts kennen ze nauwelijks - voor medische onderzoeken hebben we de arts sinds 2012 niet meer geconsulteerd.

vlees uit zweden

Voor onze beide honden hebben we bewust voor AniFit gekozen, daar het vlees uit Zweden komt, waar het dierenwelzijn een speciale plaats inneemt in vergelijk met andere landen. Voor Zweeds hondenvoer gelden speciale regels. Deze richtlijnen behoren tot de strengste ter wereld voor voedsel en dus ook voor honden- en kattenvvoer.

  • geen antibiotica
  • intensieve veehouderij is verboden
  • diermeel mag niet worden gevoerd
  • dierproeven zijn niet toegestaan
  • water in het voer heeft drinkwaterkwaliteit
  • grazende koeien op het weiland is plicht
  • het houden van kippen in kooien, het verkorten van kippensnavels en het korten van varkensstaarten is verboden
  • toegekend door de Wereldorganisatie voor diergezondheid OIE als BSE-vrij land 
Dat alles heeft natuurlijk zijn effect op het kwaliteit van het vlees - en goed en gezond vlees is weer gezond voor uw hond of kat.

naast het vlees uit zweden ...

met een aandeel van 90 tot 99% per blik, worden natuurlijke ingrediënten gebruikt.
Dus geen smaak-, kleur-, reuk- en lokstoffen en geen conserveermiddelen.

Het gevolg is dat het immuunsysteem niet wordt belast met chemische additieven wat de oorzaak kan zijn van intolerantie of allergie.

Het AniFit voedsel wordt bereid in een koud vulproces en heel langsaam verwarmd. Dit heeft het grote voordeel, dat belangrijke vitaminen en voedingsstoffen worden bewaard en niet opnieuw kunstmatig hoeven te worden toegevoegd.

Omdat Anifit zich onthoudt van dierproeven in de productie en ontwikkeling, staat Anifit dus op de officiële Peta lijst van diervoeders zonder dierproeven.

daarom ...

advisieren we de produkten van AniFit.

We voeden het zelf en zijn er nu zo van overtuigd, dat we hebben besloten, de AniFit produkten nu ook in Nederland en België aan te bieden.

Dat doen we niet alleen, maar ook met de ondersteuning van onze adviseurs en consultants, die zowel van AniFit als van ons getraind zijn, om u en uw dieren het best mogelijke advies te kunnen geven.

Ton Meekel
Animal-Fitness

 
 
 
 
E-Mail
Anruf