gezond voer   |   gelukkig dier
 

voor uw kat is het beste niet goed genoeg

Gezond en natuurlijk kattenvoer omvat die voedingsstoffen, die uw kat nodig heeft voor een gezonde groei en een leven vol van activiteit. Een optimale mix van eiwitten (proteïne), natuurlijke vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen zijn hiervoor vereist.

Het voer van AniFit heeft deze componenten. Door de samenstelling van de maaltijden benadert AniFit de oorspronkelijke "prooi" van katten tamelijk precies en bevat dus alle voedselstoffen en mineralen die voor het dier belangrijk zijn.

Het voedsel van AniFit wordt in Zweden geproduceerd, waar het dierenwelzijn een speciale plaats inneemt en speciale wetten gelden. Een van de belangrijkste is, dat in Zweden het toedienen van antibiotica aan vee verboden is.

Het succes van het voeren met AniFit wordt al na twee tot drie week duidelijk - een nieuwe vitaliteit, een betere stofwisseling en een hogere prestatie zijn het resultaat. 

waarom kattenvoer van AniFit

hoofdbestanddeel vlees
AniFit kattenvoer heeft een hoog vleesgehalte (90 tot 99%). In tegenstelling tot mensen zijn katten "vleeseters" en kunnen plantaardige stoffen slecht verwerken. Het hoofdbestanddeel van kattenvoer is daarom vlees.

natuurlijk voer
Onnodige chemische toevoegingen belasten het immuunsysteem van de kat en kunnen verschillende ziektes veroorzaken. AniFit is een natuurlijke voeding die het immuunsysteem van de dieren versterkt.

vrij van conserveermiddelen
Het voedsel wordt koud in blikjes afgevuld en langzaam gegaard, waardoor alle vitamines en mineralen behouden blijven.  Daarom moet het blik na opening binnen 24 uur worden geconsumeerd.

zorgvuldige voorbereiding
Door de zorgvuldige voorbereiding blijven de voedingsstoffen behouden. 

verse en biologische kwaliteit
AniFit belooft niet alleen kwaliteit, maar wordt ook streng getest: Anifit is ISO - 9001, HACCP en BIO-gecertificeerd  en wordt geïnspecteerd door de inspecteurs van TÜV en BCS ÖKÖ Garantie GmbH (DE-ÖKO-001). 

vrij van kleurstoffen
Vaak wordt diervoer verrijkt met kleurstoffen om ze er "mooi" uit te laten zien. Deze kleurstoffen hebben geen voedingsfunctie en zijn een belasting voor het immuunsysteem. Daarom gebruikt AniFit geen van deze stoffen.

 
 
 
 
E-Mail
Anruf