gezond voer   |   gelukkig dier
 
BESTELLEN
INFO BEWEGUNGS-FIT

1 doos 80 gram 17,53 € (100 gram = 21,91 €) * 

* incl. btw

Bewegungs-Fit is een bundel van voedingssupplementen om de flexibele gewrichten te ondersteunen. Het bevat zeven ingrediënten.

De zeven ingrediënten zijn:
poeder van de groenlipmossel
wilgenbast
brandnetelbladeren
glucosaminesulfaat 1)
chondroïtinesulfaat 2)
mangaan
selenium

1) gewonnen van de schaal van schaaldieren
2) verkregen uit runderkraakbeen

De natuurlijke voedingsstoffen van de groenlipmossel van Nieuw-Zeeland bevatten omega-3-vetzuren, vitamine E en glycosaminoglycan.

Bewegungs-Fit heeft een hoog gehalte aan groenlipmosselpoeder, dat wordt gekenmerkt door een zeer hoge dichtheid aan bionutriënten zoals glykosaminglykan.  Glycosaminoglycanen behoren tot de groep van aminosuikers (eenvoudige suikers) en zijn een natuurlijk bestanddeel van het synovium (synovium) en kraakbeen.

De andere ingrediënten zoals wilgenschors, brandnetelbladeren, glucosaminesulfaat, chondoiet sulfaat, mangaan en selenium kunnen ook helpen om de natuurlijke mobiliteit en activiteit van de dieren te ondersteunen.

Samenstelling
Melk en zuivelproducten, gisten, 20% groenlipmosselpoeder, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, 1% wilgenschors, 1% brandnetelbladeren, oliën en vetten, 1% glucosaminesulfaat, 0,5% chondroïtinesulfaat

Analytische ingrediënten
24,9% ruw eiwit, 5,7% ruwe oliën en vetten, 3,4% ruwe celstof, 10,7% ruwe as

Voedingsadvies (dagelijkse hoeveelheid)
Honden van 5 tot 15 kg lichaamsgewicht: 1 tablet
Honden van 15 tot 30 kg lichaamsgewicht: 1-2 tabletten
Honden van 30 tot 60 kg lichaamsgewicht: 2-4 tabletten
Katten: 1 tablet

Voedingssupplementen per kg
Mangaan als mangaan (II) sulfaatmonohydraat 30 mg, seleen als natriumseleniet 25 mcg / kg, zink als aminozuur, zinkchelaathydraat 50 mg.

 

 
 
 
 
E-Mail
Anruf