gezond voer   |   gelukkig dier
 
BESTELLENINFO AUGENREIN

1 doos 75 gram 28,16 € (100 gram = 37,55 €) * 

* incl. btw

Is het gezicht van uw hond onder of rondom zijn ogen verkleurd? Ziet het traanvocht er roodachtig of zelfs bruinachtig uit? Heeft uw hond bruine of rode vlekken rondom zijn mond of blijven vlekken terug als hij likt?

Niet alle honden hebben problemen met verkleuring, die door het traanvocht ontstaat - bij de honden met een donkere vacht is het meestal niet zichtbaar.

Helaas zijn de witte honden met een donzige vacht het meest getroffen.

De verkleuring wordt veroorzaakt door een onbalans in de darmflora met als gevolg een afwijking van de normale pH- en zuurgraad. Sommige afwijkingen worden veroorzaakt door onjuiste voeding, maar sommige ook vanwege genetische aanleg.

Een mengsel van kruiden heeft precies het juiste effect om het dier te helpen. De genezende eigenschappen van deze planten hebben een effect op de pH waarde van de lichaamsvloeistoffen en hebben bovendien een ontstekingsremmend effect.

De ondersteuning en versterking van het immuunsysteem leidt tot het gewenste resultaat.
- zonder additieven
- zonder antibiotica
- zonder vulstoffen
- zonder conserveermiddelen

Anifit Augenrein is een pure mix van kruiden zonder verdere toevoegingen. NATURE PUR!

De resultaten zijn na één tot twee maanden zichtbaar. Nieuwe bacteriën worden niet meer geproduceerd en de oude, verkleurde haren kunnen afgeschneden, gereinigd of groeien  binnen vier weken vanzelf uit.

Het resultaat kan dan alleen worden bereikt, indien het voer dat gegeven wordt, een natvoer zonder conserveermiddelen en smaakversterkers is.

Voedingsadvies
Voeg in de eerste week drie dagen achter elkaar een halve theelepel toe aan het eten. Voor honden onder de 10 kg slechts een kwart theelepeltje toevoegen. In de tweede week op twee dagen en in de derde week alleen op één dag. Daarna, indien nodig een keer per week.

Samenstelling
Kurkuma, basilicum, zwarte peper-extract

Analytische ingrediënten
13,2% ruw eiwit, 2,3% ruwe oliën en vetten, 10,1% ruwe as, 9,6% ruwe vezel, 9,8% vocht


 
 
 
 
E-Mail
Anruf