gezond voer   |   gelukkig dier
 
BESTELLENINFO NATURFLOCKEN

1 zak 1 kilo voor 5,10 € (1 kg = 5,10 €) *
* incl. btw

goed verteerbaar aanvullend diervoeder

een solide basismix van tarwe, rijst en groenten voor elke hond - van puppy tot senior.

vrij van conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen

Elk dier heeft een andere behoefte aan eiwitten en koolhydraten, als gevolg van zijn groote, lichaamsgewicht, houding en ras.

Met vlokken kunt u de behoeften van uw favoriet in evenwicht brengen en uw hond optimaal voorzien van voedingsstoffen en vezels.

Net als bij popcorn worden de vlokken in een soort snelkookpan methode behandelt waardoor de harde schaal wordt gebroken. De inhoud van de vlokken kan nu door de darm van het dier worden verwerkt. Zonder deze behandeling zouden de tarwekorrels en rijst onverteerd worden uitgescheiden.

Deze methode zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en een goede gezondheid.

Veranderen van het voer
De vertering van dieren die langer droogvoer hebben gehad en dieren die lange tijd een dieet met een zeer laag vleesgehalte hebben gekregen, zullen enige tijd nodig hebben om zich opnieuw aan te passen aan het normale (hoge) vleesgehalte van het Anifit-voedsel.

Als richtlijn adviseert Anifit de toevoeging van 1/3 van een blik natvoer per maaltijd tijdens de verandering. De Anifit-vlokken zijn ook nuttig voor het verminderen van het hoge eiwitgehalte van het Anifit-voedsel in de eerste paar weken van de voedselverandering.

Voorbereidung
De vlokken met het natvoer vermengen. Giet warm water over de maaltijd en laat het 3-5 minuten rusten, voordat het wordt gegeven


Samenstelling
granen (gepofte tarwe en gepofte rijst), erwten, wortels, prei

Voedingsadvies:
na het umstellen van het voer, afhankelijk van de groote en gewicht, ongeveer een handvol per maaltijd

Analytische ingrediënten
11,0% ruw eiwit, 2,0% ruwe oliën en vetten, 2,5% ruwe celstof, 2,0% ruwe as, 0,4% calcium, 0,3% fosfor