gezond voer   |   gelukkig dier
 
BESTELLEN

 INFO KARTOFFELFLOCKE

1 zak 800 gram voor 5,00 € (1 kg = 6,25 €) *

* incl. btw

De aardappelvlokken zijn glutenvrij en daarom geschikt als "niet-irriterend" aanvullend voedsel, vooral voor gevoelige dieren

vrij van conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen

Elk dier heeft een andere behoefte aan eiwitten en koolhydraten, als gevolg van zijn groote, lichaamsgewicht, houding en ras.

Met vlokken kunt u de werkelijke behoeften van uw favoriet in evenwicht brengen en uw hond optimaal voorzien van voedingsstoffen en vezels.

Net als bij popcorn werd de aardappel enkele seconden in een soort snelkookproces behandeld, zodat het zetmeel open is en de aardappel goed verteerd kan worden door de honden.

Veranderen van het voer
De vertering van dieren die langer droogvoer hebben gehad en dieren die lange tijd een dieet met een zeer laag vleesgehalte hebben gekregen, zullen enige tijd nodig hebben om zich opnieuw aan te passen aan het normale (hoge) vleesgehalte van het Anifit-voedsel.

Als richtlijn adviseert Anifit de toevoeging van 1/3 van een blik natvoer per maaltijd tijdens de verandering. De Anifit-vlokken zijn ook nuttig voor het verminderen van het hoge eiwitgehalte van het Anifit-voedsel in de eerste paar weken van de voedselverandering.

Voorbereidung
De vlokken met het natvoer vermengen. Giet warm water over de maaltijd en laat het 3-5 minuten rusten, voordat het wordt gegeven


Samenstelling
100% aardappel

Voedingsadvies:
na het umstellen van het voer, afhankelijk van de groote en gewicht, ongeveer een handvol per maaltijd

Analytische ingrediënten
7,9% vocht, 7,3% ruw eiwit, <1,0% ruwe oliën en vetten, 1,8% ruwe celstof, 2,9% ruwe as