gezond voer   |   gelukkig dier
 
BESTELLENINFO GEMÜSE-MIX

1 zak 500 gram voor 7,30 € (1 kg = 14,60 €) *
1 zak 12,5 kilogram voor 108,99 € (1 kg = 8,72 €) *

* incl. btw

Het graanvrije alternatief voor natuurlijke vlokken. Met minder irriterende stoffen en tegelijkertijd vol secundaire plantaardige stoffen, zijn de plantaardige vlokken bijzonder geschikt voor gevoelige dieren

vrij van conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen

Elk dier heeft een andere behoefte aan eiwitten en koolhydraten, als gevolg van zijn groote, lichaamsgewicht, houding en ras.

Met vlokken kunt u de werkelijke behoeften van uw favoriet in evenwicht brengen en uw hond optimaal voorzien van voedingsstoffen en vezels.

De Gemüse-Mix bestaat alleen uit plantaardige ingrediënten en is korrelvrij. De vele plantaardige stoffen (fytamine) zijn waardevolle voedingsstoffen voor uw hond.

Veranderen van het voer
De vertering van dieren die langer droogvoer hebben gehad en dieren die lange tijd een dieet met een zeer laag vleesgehalte hebben gekregen, zullen enige tijd nodig hebben om zich opnieuw aan te passen aan het normale (hoge) vleesgehalte van het Anifit-voedsel.

Als richtlijn adviseert Anifit de toevoeging van 1/3 van een blik natvoer per maaltijd tijdens de verandering. De Anifit-vlokken zijn ook nuttig voor het verminderen van het hoge eiwitgehalte van het Anifit-voedsel in de eerste paar weken van de voedselverandering.

Voorbereidung
De vlokken met het natvoer vermengen. Giet warm water over de maaltijd en laat het 3-5 minuten rusten, voordat het wordt gegeven

Samenstelling
Wortelvlokken 38%
Rode biet 32%
Erwtenvlokken 15%
Spinazie 7%
Knoflook 2%
Aardappelvlokken 2%
Prei 2%
Tomaten 1%
Oregano 1%

Voedingsadvies:
na het umstellen van het voer, afhankelijk van de groote en gewicht, ongeveer een handvol per maaltijd

Analytische ingrediënten
ruw eiwit 10,4%, ruwe oliën en vetten 1,5%, ruwe celstof 6,9%, ruwe as 5,7%, luchtvochtigheid: 8,1%